13. Pré-competitie DINSDAG (na selectie)

Afbeelding van 13. Pré-competitie DINSDAG (na selectie)

Sta jij meer op je hoofd dan op je voeten? Wil jij later graag aan wedstrijden deelnemen en vele uurtjes doorbrengen in de turnhal? Dan is een goede voorbereiding essentieel en zijn de lessen précompetitie echt iets voor jou! Deze groep zal zich richten op kinderen uit de 3de kleuterklas, het 1ste leerjaar en het 2de leerjaar. Er wordt turnles gegeven zoals aan andere groepen, maar er wordt ook gewerkt aan specifieke wedstrijd voorbereidende oefeningen, als basisscholing voor de latere Artistieke Gymnastiek en/of Tumbling. Gedurende het sportjaar zal er gelet worden op turnvaardigheden, lenigheid, kracht, dynamiek, gevoel voor beweging, motivatie, coördinatie, … Na de precompetitie-groep kunnen de kinderen doorstromen naar Toestelturnen meisjes, Tumbling I-niveau of een recreatieve turngroep.

In functie van progressie verwachten we dat de kinderen wekelijks aanwezig zijn op 2 trainingsmomenten. 

Tijdens de maand september zullen er proeflessen georganiseerd worden. Dan kunnen de kinderen eens komen proberen en kennismaken met de groep. Na deze proeflessen zal het trainersteam de groep samenstellen.

Deze groep werkt o.b.v. een selectieprocedure. Indien je interesse hebt kan je altijd een mailtje sturen naar precompetitie.lyra@gmail.com om een proefles aan te vragen. Onze trainsters komen ook enkele keren per jaar scouten in onze andere groepen. 

Startdatum 14/09/2021
Einddatum 14/06/2022
Adres Predikherenlaan 18, Lier
Locatie Sportcentrum 't Spui
Leeftijdsrestrictie 2017 - 2019
Dagen dinsdag
Leeftijd kleuters vanaf 4 jaar, 1ste & 2de leerjaar
Discipline Pré-competitief turnen

Tarieven

Titel Van Tot Prijs
Volledige cursus (alle sessies) 14/09/2021 14/06/2022 €105

Terug naar overzicht Meer info op ledenbeheer