Clubinfo / Locatie

Gymhal op Campus Louis Zimmer!

De Gymhal op Campus Louis Zimmer is een ’turnparadijs’ geworden, volledig ingericht met de beste kwaliteitstoestellen en vloeren! valkuilen, springtafels, fast-trackbaan, meisjes en jongensbruggen, glasfiber- tumblingbaan, olympische vloer …. Alles is aanwezig!

Wij zullen de Gymhal delen met onze stads-Turnkring Konin­klijke Lierse Turnkring vzw. Het is immers sinds de start de bedoeling om intensief samen te werken, om dan uiteindelijk tot één grote Gymfamilie uit te groeien.

Hoe Gymhal Spui bereiken?

Deze situeert zich op de Campus Louis Zimmer aan de Predikherenlaan, annex aan de bestaande sporthal Spui. Dit sportcomplex Spui bevindt zich achter de schoolgebouwen en is enkel bereikbaar met de fiets of te voet.

Te voet of met de fiets:

Er zijn twee toegangswegen: via de Predikherenlaan en via de Spu­ivest. Volg in beide gevallen de voet-fietsweg langs de Nete om vervolgens voor het pad richting tennisterreinen te kiezen. Volg dit pad tot aan de Gymhal.

Met de wagen:

Parkeer je voertuig op parking Spui (inrit Predikherenlaan). Vanaf deze parking (opgelet tot 19u ticket plichtig – 30 min. gratis parkeren) ga Je rechts het voetpad langs de Nete op. Je volgt dit pad richting Spui. Na de schoolgebouwen te zijn ge­passeerd, ga je vervolgens links af richting tennisterreinen om dan na 100 m de Gymhal te bereiken.